Bureau Werkwaarde

Leiderschap in en verzuim en re-integratie

Bureau Werkwaarde heeft een Verzuimaanpak ontwikkeld die bij de opdrachtgever toegepast kan worden om binnen 100 dagen 10% minder verzuim te behalen. Daarnaast leren we de organisatie ook hoe, na ons vertrek, het verzuim blijft dalen. 

 

Een aanpak die blijft doorwerken als we onze werkzaamheden hebben afgerond.

Oprichter Bureau Werkwaarde

In de aflopen 10 jaar heb ik gemerkt dat er nog veel winst te behalen is in de manier waarop met zieke medewerkers wordt omgegaan. Dit kan sneller, simpeler en met betere resultaten voor de organisatie en de medewerkers.

 

Door mijn brede ervaring in verschillende beleids- en operationele rollen ben ik in staat om snel te schakelen met en tussen partijen.

 

Mede hierdoor heb ik bij de reorganisatie van Eneco en de overname van EON het verzuim structureel weten te verlagen en de medewerkerstevredenheid over de re-integratie verbeterd.

VerzuimExpert & Arbeidsdeskundige

In mijn werk als casemanager en arbeidsdeskundige merk ik regelmatig dat organisaties en leidinggevenden het begeleiden van zieke medewerkers als ingewikkeld en complex ervaren, waardoor verzuimtrajecten lang duren. 
Dit is onnodig en processen kunnen beter! 

 

Met oog voor de onderliggende problematiek, mijn ruime ervaring in het signaleren van risico’s en het behartigen van belangen maak ik voor zowel werkgever als werknemer complexe verzuimcases inzichtelijk. 

 

Middels deze aanpak geef ik o.a, grote Gemeenten gericht werkhervattingsadvies waarmee bijstandsgerechtigden met arbeidsbeperkingen snel en duurzaam worden begeleid naar werk.

 

Samenwerkingen

Scroll naar top
Bureau Werkwaarde draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches