GRATIS E-BOOK
20 minuten leestijd

De 7 oorzaken van te hoog verzuim

…. en alles wat je niet is verteld over een effectieve verzuimaanpak.

Ontdek wat daadwerkelijk werkt om verzuim structureel aan te pakken

Wat de leidinggevende nooit wist, maar vanaf nu niet meer zonder kan

Eigenaar 
Bureau Werkwaarde

Reinout Slee

In de aflopen 10 jaar heb ik gemerkt dat er nog veel winst te behalen is in de manier waarop met zieke medewerkers wordt omgegaan. Dit kan sneller, simpeler en met betere resultaten.

 

Door mijn brede ervaring in verschillende beleids- en operationele rollen ben ik in staat om snel te schakelen met en tussen partijen.

 

Mede hierdoor heb ik bij de reorganisatie van Eneco en de overname van EON het verzuim structureel weten te verlagen en de medewerkerstevredenheid over de re-integratie verbeterd.

 

Mijn doel is om de kwaliteit van de verzuimbegeleiding te verbeteren tot het niveau dat mijn ondersteuning niet meer nodig is. Een aanpak die blijft doorwerken als ik er niet meer ben.

De eerste stap naar duurzame inzetbaarheid

Wat dit e-book jou oplevert

Verzuim creëert verzuim! Verbreek de vicieuze cirkel en ontdek hoe je efficiënt verzuim aan kan pakken.

0 jaar
Werkervaring
0 jaar
Eigenaar van Werkwaarde

Samengewerkt met o.a.

Reinout heb ik leren kennen als een expert op het gebied van complexe verzuimcases. In drie kernwoorden typeer ik hem als de inhoudelijke expert, die resultaatgericht en met humor te werk gaat. Graag werk ik in de toekomst weer met Reinout samen.
Hans Knook
HR Professional
Reinout heeft met zijn expertise het Case Management van Customer Services naar een niveau hoger getilt. Het introduceren van verschillende relatief simpele interventies heeft hieraan bijgedragen. Dank hiervoor!

Maartje Machielsen
HR business partner bij Eneco
Reinout is een zeer ervaren en bevlogen specialist op het gebied van verzuimbegeleiding. Reinout maakt een scherpe, doordachte analyse, is doortastend, bijt zich vast in de nieuwe materie, is nieuwsgierig en soms een beetje eigenwijs.
Barbara Willemse
Teammanager QFlex BV

Download nu het gratis e-book!

20 minuten leestijd

Veel organisaties worstelen met te hoog verzuim. Maar met de juiste kennis kun ook jij de controle terugkrijgen. Schrijf je vrijblijvend in en ontvang naast mijn e-boek ook waardevolle updates over effectieve verzuimbegeleiding  en re-integratie.

Scroll naar top
Bureau Werkwaarde draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches